یک سالاد خوش رنگ و خوشمزه و از جمله سالادهایی است که هرچه از زمان درست کردن آن بگذرد طعم و مزهی بهتری پیدا میکند. نسبت مقدار و نوع مواد تشکیلدهنده این سالاد بسته به ذائقه افراد میتواند متغیر باشد. طرز تهیه سالاد نخود یونانی
ابتدا نخود را کاملا مغز پخت نمایید. برای این منظور بهتر است نخود را از قبل در آب خیسانده باشید و نفخ آن را با تعویض چندین مرتبه آب از آن بگیرید و با مقدار مناسبی آب در زودپز حدود 2 ساعت بپزید تا کاملا نرم شود.
سپس زیتون سیاه را به صورت حلقهای خرد کنید.
خیار را به
گوجهها را به صورت حلقهای خرد کنید و یا تنها به دو نیم تقسیم نمایید.
سیر را ریز خرد کنید و یا از رنده ریز رد کنید.
در ظرفی مناسب خیار خرد شده، نخود پخته شده، سیر، گوجه، پیاز و زیتون را با یکدیگر مخلوط نمایید و آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را به آن بیفزایید و پس از مخلوط کردن حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید تا سبزیجات کاملا طعمدار شوند.
در انتها، زمانی که میخواهید
نخود پخته شده
250 گرم
سیر خرد شده
2 حبه
پیاز قرمز
1 عدد کوچک
زیتون سیاه درشت خرد شده
75 گرم
خیار
2 عدد
گوجه مینیاتوری
75 گرم
به میزان لازم
آب لیموی تازه
2 قاشق غذا خوری
پنیر فتا خرد شده
1/2 پیمانه
پودر پاپریکا
به میزان لازم
سلام امید وارم بعد از خوردن این سالاد خوشمزه از
یه عصرانه فوق العاده خوشمزه برای بچه ها