طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد

فلافل  از غذاهای نانی است که اصليت آن به لبنان برمیگردد نحوه تهیه فلافل متفاوت است اما چند مدل فلافل وجود دارد که اصلي ترين آن نوعی است که با نخود تهیه ميشود ولی فلافل ماش، عدس، بادنجان، سیب زمینی هم وجود دارد .

 

مواد لازم برای تهیه فلافل:

نخود  300 گرم
 پیاز  1 عدد
 جعفری  نصف استکان
 سیر 3 حبه
آرد نخودچی 2 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چاای خوری
زیره سبز 1 قاشق چاای خوری
تخم گشنیز 1 قاشق چاای خوری
تخم مرغ 1 عدد (درصورت تمایل)
نمک به میزان لازم

 
طرز تهیه فلافل خانگی با نخود:
براي تهیه فلافل، نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود اندکی طول میکشد ، ولی درصورتی که به نخود درحال خیس خوردن قدری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود نصف ميشود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خود جذب ميکند . براي تمامی حبوبات ميشود از این شیوه استفاده کرد. این راهکار براي مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحتترین راه براي طرز تهیه فلافل این است که پس از خیس خوردن نخود، آن را بهمراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزیم.

ولی درصورتی که میکسر در دسترس تان نبود میتوانید نخود را چرخ کنید و بهمراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. براي میکس هم اامی نیست خيلي مواد را له کنیم. پس از این که نخود را میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به صورت توپ در می آوریم و در روغن سرخ میکنیم.

1. براي طرز تهیه فلافل نخود بخاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی میتوانید آن را چند مرتبه بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کم تر سبب نفخ میشوند .

2. ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی براي نحوه تهیه فلافل هستند و پیشنهاد این است که حتماً از تمامی ادویه ها براي تهیه فلافل استفاده کنید.

3. برترین ادویه براي پخت فلافل زیره است اما تفاوتی نمی کند که شما زیره سیاه اضافه می کنید یا سبز. اضافه کردن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. میتوانید به مایه فلافل اندکی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.

4. موقع تهیه فلافل توجه کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند چون در این صورت مایه فلافل وا میرود . اما بهتر است خيلي هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان حس شوند بهتر است میزان نخودهای چرخ شده اندکی از دانه های شکر درشت تر باشد.

5. برخی تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده ميکنند ولی به نظر میرسد تخم مرغ حکم چسب را براي مواد دارد و سبب شکیل شدن فلافل ميشود و به آن زيبايي ميدهد . همچنين از خشک شدن فلافل جلوگيري ميکند . در مورد بیکینگ پودر هم باید بگویم که تنها میزان کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا سبب پف کردن آنها شود.

6. براي سرخ کردن فلافل، آنها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا نموده است ، بگذارید تا فلافل ها پس از افتادن در روغن داغ به کف ظرف اصابت کنند و به سطح بیایند. به این ترتیب فلافل خوش طعم و ترد خواهید داشت.

7. براي سرخ کردن فلافل ها از قالب های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملا داغ شود، متأسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم کامل و یک دست پخته شود. ولی میتوانید در آخر با دستمال روغنش را بگیرید.

8. چاشنی مناسب برای غذای فلافل تنها ترشی است، آن هم
ترشی انبه، بادنجان یا میوه. اما شما میتوانید فلافل را با کلم شور یا ترشی هم میل کنید.


9. بهتر است نان مناسب براي خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبناني است و اندکی ضخیم تر از نان لواش است و دو لایه دارد.

10. نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل هم یک لیوان چای نعناع است. اما هندي ها با غذای فلافل نوشیدنی ای به اسم لاسی می نوشند؛« لاسی» دوغ شيريني است که مواد تشکیل دهنده آن، میوه است.


ازغذاهای خوشمزه ولذیذ لذت ببرید فلافل ,تهیه ,نخود ,هم ,مواد ,خیس ,تهیه فلافل ,است که ,آن را ,خیس خوردن ,بهتر استمنبع

یه عصرانه فوق العاده خوشمزه برای بچه ها

یه سالاد خوشمزه وجذاب برای همه

طرز تهیه سالاد برنج رنگی

طرز تهیه ته چین خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه فلافل خوشمزه

طرز تهیه سالاد ماکارونی

مشخصات

آخرین جستجو ها

delsatecco.rozblog.com pnumechanic دانلود فایل های کمیاب فیلم پی جی ندانسته های سئو الان بخر تحویل بگیر دانش آموز دانا نوجوان توانا سفارش شوتینگ زباله بهترین سایت فلزیاب فومن،طلایاب فومن،گنج یاب فومن،خرید فلزیاب فومن،خرید طلایاب فومن،خرید گنج یاب فومن،فروش فلزیاب فومن،فروش طلایاب فومن،فروش گنج ی